Där rök lampan!

Undrar om bloggstiltjen beror på att många haft det som jag den senaste tiden. Svårt att kommentera på olika bloggar och otroligt trögt på de flesta sajter.

Nu har det lossnat igen, så det var i alla fall inte min dator det var fel på. Nu borde  jag testa några bloggar till.

Igår var jag för resten med om något läskigt. Inte bara att en bekant fick ett märkligt fyllespel under ett after work. Sånt är obehagligt men inte riktigt läskigt om man inte är närmast inblandad. Och det gäller att inte tycka det är för pinsamt när man ses nästa gång. Nä, det läskiga inträdde strax innan, under själva worken. Fotograf D och jag gjorde ett litet knäck på en ett band inför sitt första skivsläpp. Fönsterlös källarstudio i Vasastan. ”Se upp med dörren, den går lätt i baklås!” sa en av dem när vi gick in. Tur. Efter en stund började en obehaglig lukt sprida sig i lokalen, det var D:s riggade fotolampa som brann! Tjock äcklig plaströk. Snabbt ut med kontakten ur väggurtaget, snabbt ur med alla kablar, snabbt ut ur rummet och ut med lampa på gården. Just det. Dörren gick lätt att öppna. Men tänk om han inget sagt, pojken! Tänk om vi dragit igen dörren efter oss helt och hållet. Tänk om lampan, det var en ganska rejäl sak med mycket plast, brunnit snabbare och utvecklat ännu mer rök. Bara den som var hade inte varit kul med fem personer instängda i en liten källarlokal.

-Spela en låt till!

Sa D när lampan var utslängd.

Hon skulle på ett annat after work, det kändes som en dag då det behövdes. Men killarna var trevliga och spelade bra. Nu vet de dessutom att en 250 watts fotolampa extra är precis vad det hårt belastade elnätet i deras källarlokal inte tål.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: