Kommentarer som inte fastnar

Begriper mig inte på det här. Bloggen är ett fenomen som existerat i flera år nu, det borde ha funnits tid att bygga upp bra och enkla system.

Jag lämnade en gång i tiden blogg.se eftersom krånglet till slut förtog glädjen med att blogga och för att administratörerna så tydligt markerade att de vände sig till unga användare.

WordPress har funkat i stort sett friktionsfritt. De förändringar som gjorts utan att man begripit varför har inte påverkat varken bloggare eller, så vitt jag, vet kommentarfunktionen.

Men alla andra! Den här gången har jag tappat tålamodet några gånger. Bloggar som efter att jag tragglat igenom alla skeva bokstäver för att bevisa att jag inte är en spampolack talar om att jag inte har en giltig mailadress. Tack, jag vägrar trixa med någon annan, jag har haft min comhem-adress i 7 år och den brukar betraktas som giltig i alla andra sammanhang.

Eller bloggen som har två nålsögon man ska igenom och sedan när man gör slutklicken helt enkelt bara skickar iväg kommentaren ut i cyberrymden. Gång på gång.

Varför klarar t ex wordpress att hålla undan spampolackerna utan att man ska behöva tyda konstiga bokstäver för att kommentera? Undrar jag.

Rådet att man alltid ska kopiera det man skriver innan man skickar är ju lika piggt som alltid. Visst absolut. Helst ska man ha så gott om tid så man skriver allt i wordfil först och kör igenom stavningsprogram.

Sen hjälper det inte så mycket om man har kopierat om det ändå inte går att publicera.

Annonser

2 svar to “Kommentarer som inte fastnar”

  1. -loa Says:

    Instämmer!

  2. frktjatlund Says:

    Haller ocksa med! Att kommentera pa blogspot.com kan vara fullstandigt omojligt emellanat. Jag brukar gora ett forsok och kranglar det ger jag upp direkt. Inga kopieringar for min del.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: