Till Ullah

8 svar to “Till Ullah”

  1. Ullah Says:

    Tack! Då gissade jag rätt, jag trodde det var något åt det hållet! Kan de vara naturfärgade också?

  2. Ullah Says:

    Folkbildning!

  3. Annaa Mattsson Says:

    Ullah; nej, inte naturfärgade. Det är absolut vanligast med svarta, men de kan vara kulörta i lite olika färger,de kan vara i lacka, och de kan som Mellans senaste t o m vara i tre färger. Men aldrig naturfärgade.

  4. Lotta K Says:

    Min fotolärare (60+) har ett par med färgstänk på vit botten. Rätt snygga. Inte stänktapet utan mer som om man spillt på ett artistiskt vis.

  5. Annaa Mattsson Says:

    Lotta; problemet med de mönstrade brukar dessvärre vara att mönstret sitter väldigt ytligt. Båda flickorna hade blommiga när de var små, men trycket var tunt och suddades ut på känsliga ställen. Var nära att köpa ett par prickiga härom året med fick höra samma omdöme om dem.

  6. cruella Says:

    Finns i textil också, tartanrutiga. Mycket classy, dem är jag sugen på. Klassiska svarta är snygga, även röda i lack.

    De naturfärgade du pratar om, Ulla, sådana kan man köpa på Stadium. Skulle säga att Dr Martens-människor inte känner sig bekväma med den stilen, den är mycket mer preppy.

  7. Annaa Mattsson Says:

    Cruella; men som sagt, är de naturfärgade så är det inte Dr Martens.

    Riktigt äkta Dr Martens-människor accepterar bara de klassiska svarta som äkta.

    Men Dr Martens är ju ett varumärke, jag har haft ett par fullständigt outslitliga hallonröda sandaler, Pojken hade ett par mörkblå, jag och flickor har också haft skor. Tyvärr var mina fina silverfiskfärgade inte bra i modellen, de svängde in för mycket vid hälen och åsamkade stor skada. De gick till Myrorna efter lång och trogen tjänst förra året, såg fortfarande ut som nya.

  8. cruella Says:

    Nä, precis, inte alls Docs.

Lämna en kommentar